Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Опасният рецидивист Момчил се готви да избяга от България! Защо съдът го остави на свобода?!
© Burgas24.bg
По внесено искане на Окръжна прокуратура – Бургас, съдът наложи мярка за процесуална принуда "забрана за напускане на страната“ спрямо Момчил Баев.

Припомняме, че спрямо рецидивиста с 30 присъди бе постановено наказание от 8 г. "лишаване от свобода“ за това, че на  18.05.2017 г., по общински път между селата Детелина и Крушево, Община Карнобат, шовирайки без книжка причини смъртта на 21-годишната Неда и рани други двама, сред които и 5-годишно момченце.

Искането на Окръжна прокуратура – Бургас е внесено по повод постъпила в магистратурата оперативна информация, според която Момчил Баев възнамерява да напусна пределите на Република България и да се укрие, с цел осуетяване на изпълнението на определеното наказание спрямо него.

Burgas24.bg научи, че миналия четвъртък опасният криминоген е предприел действия да напусне страната, но бургаската полиция е реагирала светкавично и е осуетила бягството. Окръжна прокуратура - Бургас е внесла искане за постоянно задържане под стража или в краен случай забрана за напускане на страната. В крайна сметка окръжният съдия Светлин Иванов (вляво на снимката) е преценил, че мярката за неотклонение не е нарушена и е оставил престъпника на свобода.

Определението на Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Бургас.

Скандалното поведение на опасния рецидивист Момчил си припомнете в нашето видео!




Още по темата: общо новини по темата: 5
09.10.2018 »
09.10.2018 »
09.10.2018 »
19.05.2017 »
19.05.2017 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Opasniyat-recidivist-Momchil-se-gotvi-da-izbyaga-ot-Bulgariya-Zashto-sudut-go-ostavi-na-svoboda-821537
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.