Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Става ли "Германката" край Созопол частен имот? Брутално изгониха въдичарите от митичното място!
Автор: Екип Burgas24.bg 10:07 / 17.10.2018Коментари ()5012
Достъпът до целия полуостров, водещ към "Германката" край Созопол, е бил ограничен. Въдичарите, за които живописното място е любимо за упражняване на хобито им, вчера са били брутално изгонени. Това алармира читател на Burgas24.bg.

На информационната табела, поставена на обекта, е посочено, че ще бъдат изградени две вили с басейн. Възложител на строежа е "ХЕРСОНЕС" ЕООД.

"Днес (б.ред. вчера) са били поставени строителни заграждения, с които се предотвратява достъпа до целия полуостров, водещ към митичната скала "Германката" край Созопол. Въдичарите, които са били там, са били брутално изгонени!

Полуостровът и невероятните фиорди, култово място за поколения туристи и рибари, практически остава само за частно ползване", алармира Петко Горанов.

Изпращайте ни вашите читателски сигнали на novini@burgas24.bg или на телефони 0886 49 49 24 или 0700 450 24. Сигнализирайте ни за всичко, което ви е направило впечатление в нашия град и считате, че трябва да бъде отразено.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Stava-li-Germankata-krai-Sozopol-chasten-imot-Brutalno-izgoniha-vudicharite-ot-mitichnoto-myasto-821968
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.