Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ани Цолова стана бизнесдама
Автор: Екип Burgas24.bg 19:14 / 18.10.2018Коментари ()2970
©
Бившата водеща на сутрешния блок по Нова телевизия Ани Цолова обяви шумно завръщането си в публичното пространство, но не като журналист, а като бизнесдама.

Бившата екранна половинка на Виктор Николаев става лектор по публична реч, обяви сама тя едновременно в интервю за женско списание, в профила си във Фейсбук и в Youtube. Бившето лице на Нова пуска и собствен сайт с програмите за обучение, в което ще бъде подпомогната от екип от психолози и рекламни специалисти.

Журналистката е категорична, че не иска и да чуе за новините с техните скандали и катастрофи и вече е поела по нов път- този на преподавател.

"Захванах се със серия от обучения под надслов "Говори, за да те видят“. Казал го е Сократ. Ще покажа на хората как добре и с емоция да разкажат за идеята си, за продукта си, как да ги презентират, как да преодолеят страха си, когато трябва да говорят пред повече от 3-ма души", обяснява брюнетката. Тя е доволна, че след като бе свалена от екран през есента на миналата година, е успяла да се наспи и най-важното - да намери време за двамата мъже до себе си - сина Калоян и съпруга Васил.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Ani-Colova-stana-biznesdama-822401
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.