Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Искат постоянен арест за циганите, които млатиха полицаи
Автор: Екип Burgas24.bg 22:36 / 19.10.2018Коментари ()1687
© Burgas24.bg
Районна прокуратура – Сливен задържа за 72 часа Йонко Д., Симеон Б., Ангел Д. и Антон И.

Те са обвинени за това,че на 18.10.2018г. в гр. Сливен, извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е било съпроводено със съпротива срещу орган на властта – служители на РУ –МВР- Сливен, изпълняващ задължение по опазване на обществения ред и по своето съдържане се отличава с изключителна дързост и цинизъм- замеряли полицаите с различни предмети (чинии, шишета, стъклени бутилки, керемиди и камъни), приканвали присъстващите граждани да се бият или убият полицаите, отправяли обидни реплики към полицейските служители – престъпление по чл.325, ал.2, пр.1, вр. ал.1 от НК за Антон И. и Йонко Д. и престъпление по чл.325, ал.5, вр. ал.2, пр.1, вр. ал.1 от НК за Симеон Б. и Ангел Д, тъй като са извършили деянието при условията на опасен рецидив.

Те са обвинени и за това, че на същите дата и място, противозаконно пречели на орган на властта – служител на РУ на МВР – Сливен да изпълнят задълженията си по опазване на обществения ред, като препятствали поставянето на помощни средства на Йонко Д и Ангел Д. и отвеждането в полицейското управление на Ангел Д. – престъпление по чл.270, ал.1, пр.1 от НК.

Предстои в следващите дни Районна прокуратура – Сливен да внесе в съда искане за определяне на постоянна мярка "задържане под стража“ спрямо обвиняемите.



Още по темата: общо новини по темата: 2
22.10.2018 »
19.10.2018 »
Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Iskat-postoyanen-arest-za-ciganite-koito-mlatiha-policai-822702
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.