Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
В Бургас задържаха автоджамбази
Автор: Екип Burgas24.bg 09:09 / 23.10.2018Коментари ()2032
© Burgas24.bg
В резултат на съвместните действия на служители от отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и служители от Първо Районно управление – Бургас са задържани криминално проявените бургазлии С.И., 22-годишен и М.М., 31-годишен, които на 10.10.т.г. отнели противозаконно лек автомобил «Фолксваген Венто», с бургаска регистрация, собственост на 29-годишен бургазлия, паркиран на ул. «Оборище» № 118.

С.И. и М.М. направили пълни самопризнания и заявили, че отнетият автомобил е предаден в пункт за изкупуване на вторични суровини в Сливен. Констатирано е, че М.М. в съучастие с криминално проявения М.Г., 22-годишен от Камено отнел противозаконно на 21.09.т.г. л.а. «Опел Кадет», с бургаска регистрация, собственост на 68-годишен бургазлия, паркиран на кръстовището на бургаските улици «Пробуда» и «Александровска». И този автомобил е предаден в пункта за вторични суровини в Сливен.

Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на тримата мъже продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/V-Burgas-zadurzhaha-avtodzhambazi-823230
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.