Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Постановката "Лейтенантът от Инишмор" с премиера в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 12:05 / 30.10.2018Коментари ()1465
©
Премиера на спектакъла "Лейтенантът от Инишмор" от Мартин Макдона предстои в Бургас. Може ли някой да обича младо момиче само заради това, че със спортна пушка ослепява огромен брой ирландски крави, за да руинира месодобива на държавата и по този начин да подкопае основите на английската монархия? Как се чувства баща, в чиято глава синът му е допрял зареден пистолет, само защото не е опазил любимата му котка? Можеш ли да изтръгнеш с клещи нокти от пръстите на приятеля си, след като му посочиш болницата и му напомниш, че има нужда от инжекция против тетанус?

Всичко е възможно, ако е написано от майстора на черната комедия Мартин Макдона. През последния сезон двама драматурзи водят класацията по брой на постановките в Уест Енд – Меката на британския театър – Шекспир и Макдона.

Режисьор: Асен Блатечки.

С участието на: Роберт Янакиев, Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Евелин Костова, Пламен Манасиев, Йосиф Шамли, Калоян Трифонов, Ивайло Захариев.

Премиерата на спектакъла ще бъде на 3 ноември от 19 часа в зала НХК. Билети вече се продават на касата на НХК, за повече информация – Маруся Русева, телефон 0894/898-098.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Postanovkata-Leitenantut-ot-Inishmor-s-premiera-v-Burgas-824719
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.