Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Криминално проявен се вмъкна да краде медни кабели, полицията го закова с чужди велосипеди
Автор: Екип Burgas24.bg 11:08 / 07.11.2018Коментари ()1760
©
Служители от Първо Районно управление – Бургас задържаха криминално проявения и осъждан В.И., 42-годишен и Д.Д., 34-годишен, и двамата от Бургас.

Двамата мъже проникнали на 16.10. т.г. с взлом в избено помещение, разположено на ул. "Юрий Венелин", собственост на 69-годишен бургазлия, откъдето направили опит да откраднат медни кабели на стойност около 250 лева.

В.И. и Д.Д. направили пълни самопризнания. В резултат на допълнителните полицейски действия е констатирано, че В.И. е извършител и на кражбата на два велосипеда – първия от тях на стойност 450 лв., собственост на 38-годишен бургазлия, осъществена от общото помещение на кооперация, разположена на ул. "Александровска", а втория на стойност 400 лв., собственост на 45-годишна бургазлийка, осъществена от общото помещение на кооперация, разположена на ул. "Александровска".

В.И. направил пълни самопризнания. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на 42 годишния бургазлия продължав аот служители на Първо Районно управление – Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Kriminalno-proyaven-se-vmukna-da-krade-medni-kabeli-policiyata-go-zakova-s-chuzhdi-velosipedi-826549
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.