Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Апелативен съд – Бургас бе домакин на регионални обучения за повишаване ефективността на правосъдието
Автор: Екип Burgas24.bg 14:57 / 30.11.2018Коментари ()2399
©
обучение на тема "Процесуални и материалноправни въпроси по делата за контрабанда". Лектор по актуалната тема беше Галина Захарова, заместник - председател на Върховния касационен съд и ръководител на Наказателната колегия.

По време на обучението бе представен доклад от председателя на Апелативен съд – Бургас съдия Деница Вълкова за обобщаване практиката на съдилищата от апелативния район по наказателни дела за контрабанда. Магистратите обсъдиха измененията в НПК, в сила от 05.11.2017 г.

Съдията от Върховен касационен съд Албена Бонева представи пред съдиите по гражданско и търговско право актуалните изменения в Граждански процесуалния кодекс. Беше дискутирана и практиката при производствата по Европейска заповед за запор и европейска процедура по искове с малък интерес.

Семинаритеса по проект "Качествено професионално обучение за повишаване ефективността на правосъдието“ по Оперативна програма "Добро управление", Дейност 2 "Изпълнение на Програмата за регионални обучения на съдилищата и прокуратурите".

Партньор по проекта е Апелативен съд – Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Apelativen-sud-Burgas-be-domakin-na-regionalni-obucheniya-za-povishavane-efektivnostta-na-pravosudieto-832020
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.