Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Димитър Бербатов събра стотици фенове на представянето на автобиографията си в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 13:24 / 03.12.2018Коментари ()1811
©
Сцена на вълнуващата среща е Гранд Хотел и СПА Приморец

На 2 декември (неделя) Бургас се срещна с Димитър Бербатов на представянето на автобиографичната му книга "По моя начин". Стотици фенове имаха възможността да се запознаят със знаменития футболист, да получат автограф и да се снимат с него. Голяма част от присъстващите бяха дошли на мястото на срещата - Гранд Хотел и СПА Приморец с децата си. Събитието уважи и бившият национален селекционер Димитър Димитров-Херо.

Срещата започна с кратък разговор с медиите, който продължи само няколко минути и се проведе пред публиката в конферентна зала "Ахело" на 5-звездния хотел. После, феновете на най-успешния български футболист за последното десетилетие търпеливо чакаха реда си за автограф и снимка. Бербатов отдели време и внимание на всеки. На срещата, с него бяха и съавторите на "По моя начин" - Димитрина Ходжева и Найден Тодоров. След събитието, голяма част от присъстващите, както и самият Бербатов продължиха вечерта си в Средиземноморски ресторант Салини.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Dimitur-Berbatov-subra-stotici-fenove-na-predstavyaneto-na-avtobiografiyata-si-v-Burgas-832540
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.