Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Хората с увреждания в Бургас отбелязаха празника си с голям концерт
Автор: Екип Burgas24.bg 15:44 / 03.12.2018Коментари ()1798
©
С голям концерт в младежкия културен център беше отбелязан днес Международният ден на хората с увреждания.

Представители на над 15 неправителствени организации, социални центрове и защитени жилища взеха участие в програмата. Всички те получиха грамота и статуетка от кмета на Община Бургас Димитър Николов.

"Искам преди всичко да ви пожелая здраве, радост и успехи. В навечерието на празника на Бургас - Никулден, ви пожелавам да бъдете активни, да се гордеем с това, което успявате да постигате въпреки трудностите. В този момент искам да се обърна и към социалните работници - хората, които са винаги до вас и ви помагат. Пожелавам им да се трудят по същия начин с голям ентусиазъм и енергия", заяви кметът на Община Бургас.

Гости на празника бяха омбудсманът на община Бургас Тодор Стамболиев, а символични домакини - дирекция "Социални дейности, здравеопазване и спорт". Заместник-кметът д-р Лорис Мануелян също поздрави участниците и благодари на екипа на дирекцията с ръководител Майа Казанджиева за усилената им работата.

Участниците в концерта показа своите певчески, танцови и актьорски умения. Те получиха силни аплодисменти от многобройната публика.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Horata-s-uvrezhdaniya-v-Burgas-otbelyazaha-praznika-si-s-golyam-koncert-832582
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.