Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Най-красивата елха озари Бургас, Коледа може да идва!
Светлините на най-красивата коледна елха, поставена по традиция на площад "Тройката" бяха запалени току-що, предава репортер на Burgas24.bg.

В помощ на кмета Димитър Николов в празничния ритуал се притекоха млади бургазлии, прославили града си със своите успехи - олимпийските шампиони по акробатика Мариела Костадинова и Панайот Димитров, както и световната шампионка по художествена гимнастика Стефани Кирякова.

"Свети Николай Чудотворец бди над нас и ни закриля. Нека нашият закрилник бди над домовете ни и България! Благодаря на всички бургазлии, които с усърдието си правят така, че да се чувстваме щастливи тук. Нека следващата година бъде прекрасна", каза кметът Димитър Николов.

Въпреки студа, хиляди се събраха в сърцето на Бургас за традиционния никулденски концерт, в който взеха участие едни от най-популярните и обичани гласове на Бургас и България, сред които любимецът на публиката и звезда от хитовия телевизионен сериал "Скъпи наследници" - Орлин Павлов, музикантите от култовата банда "P.I.F." и др. Водещи  на проявата бяха любимци на публиката - Тони Димитрова и Калин Сърменов.

Кулминация на празничната вечер бе зрелищната заря, която освети небето над Бургас, последвана от кръшно хоро.




Още по темата: общо новини по темата: 25
06.12.2018 »
06.12.2018 »
06.12.2018 »
06.12.2018 »
06.12.2018 »
06.12.2018 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Nai-krasivata-elha-ozari-Burgas-Koleda-mozhe-da-idva-833466
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.