Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Изнасилиха брутално четири ученички, тръгнали на благотворителна мисия
Автор: Екип Burgas24.bg 19:35 / 10.12.2018Коментари ()17597
©
Четири ученички са били държани с опряно дуло до главите и изнасилени при брутално нападение в Гана. Техният насилник стрелял по охраната преди да посегне на децата, съобщава "Дейли Мейл“, цитирани от "Блиц".

Жертвите са британски ученички на възраст 16 и 17 години. Те били отседнали в заградена със стени къща за гости и били част от група от 10 души на благотворителна мисия в столицата на африканската държава Акра.

Нападателят имал пушка, с която прострелял охранителя в хостела, който се опитал да го спре. Според "Сън“, след нападението в събота тийнейджърките и тяхната учителка се прибрали с полет във Великобритания и в неделя постъпили в местна болница.

Всяко дете било платило по 1200 паунда, за да се включат в благотворителна мисия в западноафриканската държава. Тя пътували до там, "за да имат възможност да усетят живота в развиваща се страна“.

Квартирата им била близо до плажа и, а децата били настанявани в стаи с по 6 легла, като във всяка стая имали възпитател и охрана. Външното министерство на Великобритания потвърди за инцидента и обяви, че си сътрудничи с местните власти в разследването.


Още новини от Международни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/mejdunarodni/Iznasiliha-brutalno-chetiri-uchenichki-trugnali-na-blagotvoritelna-misiya-834274
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.