Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Айтоският кримигерой Данчо Качето си призна за кокаина, сключи споразумение с прокуратурата
Автор: Екип Burgas24.bg 10:53 / 12.12.2018Коментари ()5558
© Burgas24.bg
Айтоският кримигерой Йордан Иванов – Данчо Качето, който миналото лято бе спипан с кокаин в дома си в Айтос и в землището на руенското село Просеник, е на път отново да мине между капките, предава репортер на Burgas24.bg от Съдебната палата.

Обвиняемият сключи споразумение с прокуратурата, признавайки вината си и по този начин ще отърве по-сериозното наказание, получавайки само условна присъда. По време на разпоредителното заседание стана ясно, че Качето има и друга присъда за разпространение на наркотици във Франция. Излежал е наказанието си, но все още не е платил глобата си от 300 хиляди евро.

В крайна сметка Бургаският окръжен съд одобри споразумението. По този начин Данчо Качето се размина само с 1 година условно с 4-годишен изпитателен срок, както и глоба от 5 хил. лева. Ако делото бе минало по общия ред, айтозлията можеше да влезе в затвора за 8 години.



Още по темата: общо новини по темата: 1
10.12.2018 »
Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Aitoskiyat-krimigeroi-Dancho-Kacheto-si-prizna-za-kokaina-sklyuchi-sporazumenie-s-prokuraturata-834687
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.