Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ето го Захари, блъснал лошо полицая! Гарантират анонимност за информация
Автор: Екип Burgas24.bg 15:34 / 16.12.2018Коментари ()2080
©
Столичната дирекция търси съдействието на гражданите за установяване местонахождението на Захари Чернев. Според събраните до момента данни 23-годишният е мъжът, блъснал  с колата си и ранил тежко униформен служител. 

Както вече съобщихме, снощи, минути след 23 часа,  на столичния  бул. "Ал Малинов“, полицейски екип забелязва л.а. "Фолкваген“, за който е имало съмнение, че няколко пъти не се е подчинявал на полицейски сигнали за спиране. При предприети полицейски действия и подаване на сигнал, шофьорът  извършва маневра на заден ход, симулирайки намерение за спиране, удря паркиран лек автомобил, рязко потегля, блъска униформения полицай и успява да избяга. Пострадалият служител е настанен в болница с множество травми.  В хода на оперативните действия автомобилът е открит  изоставен в района на "Студентски град“. До този момент не е установено местонахождението на шофьора.

Гражданите, които имат допълнителна информация, свързана с извършителя на престъплението, могат да сигнализират при гарантирана анонимност на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Eto-go-Zahari-blusnal-losho-policaya-Garantirat-anonimnost-za-informaciya-835679
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.