Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Сълзливите оправдания на Владимир не трогнаха съда! Пратиха го под домашен арест
59-годишният софиянец Владимир Колев, който е подсъдим за убийството на велосипедиста Евелин Дуков се опита да омилостиви съда с твърдението, че се грижи за болната си майка. Прокурор Румяна Славова обаче разби тезата му, посочвайки, че възрастната жена е настанена в хоспис, предаде репортер на Burgas24.bg.

Другият аргумент на Колев, който бе пуснат тихомълком с мярка за неотклонение "подписка“, е, че работел. На въпроса какво работи обаче, мъжът започна да пелтечи и се оказа, че не знае името на работодателя си.

"Всички знаем как се работи в България... без трудов договор и осигуровки“, опита се да го защити адвокатът му Радостин Пенев. Всичко това обаче, както и фактът, че столичанинът не е открит на адреса си за връчването на призовката бе достатъчно за Бургаския окръжен съд да измени мярката му в "домашен арест“.

"Следващият Ценко Чоков! Него обаче всички го познават, а този – как ще го опазят да не се разхожда на свобода“, възмутиха се опечалените близки на загиналия Евелин.

Както съобщихме, днес се проведе разпоредителното заседание по делото срещу Владимир Колев. Подсъдимият продължава да твърди, че няма нищо общо с инцидента. Процесът стартира на 9-и януари и ще се гледа по общия ред. Като частни обвинители бяха конституирани съпругата на Евелин Людмила Дукова, родителите му Добринка и Красимир Дукови, както и сестра му Даниела Анастасова.




Още по темата: общо новини по темата: 20
26.01.2021 »
05.06.2020 »
11.12.2019 »
03.12.2019 »
01.10.2019 »
25.03.2019 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Sulzlivite-opravdaniya-na-Vladimir-ne-trognaha-suda-Pratiha-go-pod-domashen-arest-836731
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.