Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургаската лесбийка Диляна чака син, избрала му е нестандартно име
Автор: Екип Burgas24.bg 09:08 / 03.02.2019Коментари ()17093
©
25-годишната лесбийка Диляна от Бургас и 41-годишната й съпруга Вяра очакват син. Момченцето трябва да се появи в края на май и ще носи името Виктор-Мануел.

Младата бургазлийка е бременна в 5-ия месец и носи бебето – комбинация от яйцеклетка на Вяра и външен непознат донор. Бебето с две майки е заченато след 3 неуспешни опита, но упоритостта на Диляна и Вяра не ги отказват от най-мечтаното. Това разказаха самите те в предаването "Ничия земя".

"За донора знаем само отличителни белези- висок, с тъмна коса и тъмни очи, спортува, не пуши и не пие. Виждали сме му само снимка като малък", споделят двете жени.

Припомняме, че влюбената двойка сключи брак през месец май, а гей вричането им пред Бога стана първото по рода си у нас. Дамите поканиха и свещеник, който да ги благослови. На венчавката 25-годишната Диляна облече ефирна бяла рокля, а 41-годишната Вяра бе в бял костюм. Двойката пусна снимки от специалния ден в социалните мрежи, на които ясно личат щастието и любовта помежду им.

Преди време момичетата категорично заявиха, че сексуалността им и разликата във възрастта не ги притесняват ни най-малко. Преди да се възползват от донорство, двойката опитвала да зачене няколко пъти чрез инвитро процедури, но безуспешно. Семейството е категорично, че няма да възпитава детето си да бъде хомосексуално, а ще му дадат свобода само да избере пътя си.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Burgaskata-lesbiika-Dilyana-chaka-sin-izbrala-mu-e-nestandartno-ime-846721
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.