Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Гласели Иван Ласкин за "Господари на ефира"
Автор: Екип Burgas24.bg 17:26 / 09.02.2019Коментари ()2438
©
Няколко месеца преди да си отиде от този свят, Иван Ласкин получил оферта да се включи в "Господари на ефира". Това разкри самият Маги Халваджиян месец след кончината на добрия си приятел. 

Когато научил тъжната вест душата на Маги се свила. Веднага се обадил на Алекс да й каже, че може да разчита на него за всичко. Знам, че това не помага, когато загубиш близък. Има дълъг период, в който е много-много тежко", съчувства на Алекс продуцентът Маги Халваджиян. 

Последната му среща с Ласкин е на парти на тяхната компания, където той дошъл с Алекс Сърчаджиева. Тогава се заговорили с брат му Джуди Халваджиян да го включат в екипа на "Господари на ефира". За съжаление обаче тази идея ще остане неосъществена. 

"Алкохолът не прощава, влезеш ли в този водовъртеж... Не мога да съдя никого за зависимостта му, защото тя е нещо, от което наистина няма отърване. Артистичните натури са по-емоционални и за съжаление, понякога намират утеха в пиенето или дрогата. Знам, че Иван правеше опити да се пребори, но просто някой път нещата са по-силни от човека", допълва Маги.

Източник: Блиц


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Glaseli-Ivan-Laskinza-Gospodari-na-efira-848399
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.