Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Директорът на Английската: Нещата са изопачени, ученици демонстративно нарушаваха дрескода
Автор: Екип Burgas24.bg 17:13 / 01.03.2019Коментари ()9834
© Burgas24.bg
Бивши и настоящи ученици от
ГПАЕ"ГЕО МИЛЕВ":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Няма нищо драматично, нещата са силно изопачени. Имаше ученици, които демонстративно бяха нарушили доста грубо дрескода. Те бяха с дънки с липсващи части, а не просто накъсани. Това никога не е било разрешено. Това заяви за Burgas24.bg директорът на ГПАЕ "Гео Милев" Жаклин Нейчева. Тя призна, че е имало деца, които не са били допуснати да прекрачат прага на учебното заведение, но не успя да отговори на въпроса какъв е бил техният брой.   

В правилника за дейността на училището за последните десет години има едни и същи изисквания – учениците да не ходят с клинове, анцузи и скъсани дрехи. Единствената промяна, която е направена, касае "ограничението", цветовете в ризите и блузите, заяви Нейчева. Тя е категорична, че ученици и родители са известени за дрескода, информация е поместена и в сайта на училището. 

Burgas24.bg се свърза и с началника на Регионалния инспекторат по образованието инж. Виолета Илиева. След като са били предупредени и има решение на педагогическия съвет, макар и с по-драстична мярка, мисля, че тя ще окаже своето влияние. Надявам се след празниците всички да бъдат в прилежен външен вид, това заяви тя за скандалното недопускане на ученици в час в Английската гимназия. Тя обаче бе категорична, че не е редно ученици да се катерят по прозорците, за да влязат в класните стаи.

Ученици от елитната гимназия не спират да звънят на редакционния ни телефон и да заливат електронната ни поща с писма. Очаквайте след минути разказа за кошмарния ден на ученичка, дала всички сили да бъде приета в Английската и разочарованието й от случилото се днес!



Още по темата: общо новини по темата: 6
15.04.2019 »
05.03.2019 »
05.03.2019 »
01.03.2019 »
01.03.2019 »
01.03.2019 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Direktorut-na-Angliiskata-Neshtata-sa-izopacheni-uchenici-demonstrativno-narushavaha-dreskoda-853043
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.