Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът Николов посети инициатива от седмицата на здравословното хранене в бургаска детска градина
Автор: Екип Burgas24.bg 15:21 / 15.04.2019Коментари ()1974
©
В седмицата за здравословното хранене под мотото "Етикет и естетика на масата - златни правила по време на хранене" в детска градина "Златното ключе" премина под форма на забавна демонстрация на способности и знание на децата от 3 "б" група "Делфинче".

Възпитаниците на Професионалната гимназия по туризъм показаха пред участниците в празника как се сервира в истински ресторант, какво е нужно за правилното обслужване на клиентите и как се приготвя тристепенно меню. Децата научиха и златните правила при сервиране, подреждане на маса и хранене.

Специални гости на инициативата бяха кметът Димитър Николов, зам.-кметът по образование и култура Йорданка Ананиева, директорът на Дирекция "Образование" Веселина Таралова, учители и ученици от Професионалната гимназия по туризъм "проф. Асен Златаров" ,инж. Яна Маркова - технолог по хранене Община Бургас, и родители.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Kmetut-Nikolov-poseti-iniciativa-ot-sedmicata-na-zdravoslovnoto-hranene-v-burgaska-detska-gradina-862977
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.