Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Много жители на "Меден рудник" закъсняха за работа или училище днес!
Автор: Иван Сотиров 12:24 / 16.04.2019Коментари ()4850
©
Близо два часа е отнело на бургазлии да стигнат от "Меден рудник" до центъра на града, алармират читатели на Burgas24.bg. Причината е огромно задръстване, причинено от ремонта на бул. "Захари Стоянов" - основната входно-изходна пътна артерия за жителите на многолюдния жилищен комплекс.

В редакцията на Burgas24.bg получихме сигнали от изнервени от кошмарния трафик граждани, които не стигнали навреме за работа или училище. Закъснение е имало и с разписанието на градския транспорт.

Както съобщихме от вчера стартира изпълнението на втория етап от ремонта на бул. "Захари Стоянов", поради което бе въведена  временната организация на движение. Вторият етап на проекта включва възстановяване и рехабилитация на настилката в едното платно на участъка от кръстовището на бул. "Захари Стоянов" с ул. "Георги Попаянов" до кръстовището за квартал "Горно Езерово". По предварително съгласуван план-график, неговото изпълнение ще продължи две седмици. След това движението ще бъде пуснато в цялото ляво платно (посока център) в участъка от кръстовището на бул. "Захари Стоянов" с ул. "Александър Георгиев Коджакафалията" до кръстовището за квартал "Горно Езерово".  

През двете седмици за изпълнение на втория етап ще е забранен ляв завой при кръстовището с връзката към "Горно Езерово" за движещите се по булевард "Захари Стоянов" автомобили.   

Снимки от задръстването заляха социалните мрежи.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Mnogo-zhiteli-na-Meden-rudnik-zakusnyaha-za-rabota-ili-uchilishte-dnes-863169
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.