Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ще плъзне ли "зелената зона" и на други улици? Бургазлии сами искат да попаднат в нея
Автор: Иван Сотиров 10:06 / 17.05.2019Коментари ()2481
©
Очаквано – още съседи на зелената зона поискаха въвеждане на платено паркиране и пред техните домове. Жители на блокове 20 и 23 в ж.к. "Лазур" настояват това да се случи във възможно най-кратки срокове от Общинския съвет, установи справка на Burgas24.bg.

"От началото на месец май 2019 г. е в сила зелена зона, включваща няколко подзони в ж.к."Лазур", някои от които се намират в непосредствена близост до нашите блокове /бл.20 и бл.23/. Още е първите дни на въвеждането на зелена зона се забеляза рязко повишаване на броя на паркираните МПС-та пред двата блока", жалват се жителите на "Лазур", които са събрали и подписка.

Според тях въвеждането на зелена зона е довело до преместване на много МПС-та, собственост на постоянно живеещи хора от тези райони, на безплатните паркингите пред блоковете им. Колите си пред домовете им оставяли и посетителите на Морската градина, които не желаят да заплащат за зелена зона. Според подалите заявление за разширяване на зоната, през активния летен сезон проблемът им с намиране на паркоместа пред апартаментите им ще се задълбочи.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Shte-pluzne-li-zelenata-zona-i-na-drugi-ulici-Burgazlii-sami-iskat-da-popadnat-v-neya-869940
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.