Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ученици много активни в конкурса за презентации "Несебър в миналото и днес"
Автор: Иван Сотиров 12:40 / 05.06.2019Коментари ()1355
©
Ученици от 6, 7, 9 и 10 клас на несебърското училище се включиха активно в конкурса за презентации на тема "Несебър в миналото и днес",  организиран от археологическия музей "Старинен Несебър".

 Много старателно и с ентусиазъм, учениците  потърсиха ценна информация за най - интересните архитектурни забележителности и богатата история на града, за да проследят как се е променил облика на Несебър във времето. Задължително условие за участие в конкурса беше, учениците да използват свои авторски снимки на архитектурните обекти съхранили се във времето, които да съпоставят с по- стари и архивни свидетелства.

Участниците в конкурса, заедно с техните преподаватели по информационни технологии  Таня Георгиева и по история и цивилизации Ваня Митева,  под чието ръководство бяха изработени презентациите, получиха награди и подаръци от директора на археологическия музей.  Ръководството на музея смята да включи най-добрите презентации като част от културните инициативи, които са предвидени в община Несебър.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Uchenici-mnogo-aktivni-v-konkursa-za-prezentacii-Nesebur-v-minaloto-i-dnes-873880
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.