Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Общинският съвет отпусна още 40 хил. лв. за заснемането на филма "Петя на моята Петя“
Автор: Иван Сотиров 16:30 / 25.06.2019Коментари ()1699
©
Местният парламент отпусна още  40 000 лева за заснемането филма  "Петя на моята Петя“. Мотивите за това са свързани с кратките срокове за заснемане на филмовия проект, както и с невъзможността кадрите да се реализират под вода, поради недостатъчната бистрота на Черно море, както и от изключителната сложност да се изпълнят специалните движения на актьори и каскадьори на съответната дълбочина в неконтролирана среда, каквато е морето,стана ясно от докладната записка.

Допълнителните средства са необходими, за да се изпълни замисленото в специализирания басейн на киноцентър "Ню Бояна" в град София (или в друг подобен подходящ за такъв снимки киноцентър), където има всички условия и ресурси за осъществяването им, както и за последващата компютърна обработка на изображението, при която да бъдат премахнати от кадрите всички спомагателни и осигурителни средства, нужни за каскадата, за да бъде създадено усещане в зрителя, че действието се развива в море, а не в басейн.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Obshtinskiyat-suvet-otpusna-oshte-40-hil-lv-za-zasnemaneto-na-filma-Petya-na-moyata-Petya-878203
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.