Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ужасът до Пловдив: Млад мъж е загиналият, минаваща оттам със страшен разказ!
Автор: Екип Burgas24.bg 14:42 / 27.07.2019Коментари ()2161
Трагедията, която се е разиграла преди малко на жп гарата на пловдивското село Труд, е огромна. Загиналият шофьор е само на 25 години от съседното село Строево. Той е имал шофьорска книжка от година и половина. Бил е сам в автомпобила.

Пътници от влака разказаха, че когато водачът е преминал на спуснати бариери, машинистът на влака, който се е движел по направлението Карлово-Пловдив, не е могъл да реагира. Влачил го е над 30-40 метра. Хвърчали са камъни. Било е страшно. Младият мъж е загинал на място.

Движението по жп линията е спряно. Вече текат огледи. Пътниците, които са пътували от Карлово към Пловдив, се извозват с автобуси, пише "Блиц". Движението по главния път в село Труд не е затворено. 

"Човекът едва ли е жив, двигателят беше изхвърчал на 200 метра по-надолу към релсите, а бронята беше в купето", написа в социалната мрежа жена, която се е озовала в района на страшния инцидент.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Uzhasut-do-Plovdiv-Mlad-muzh-e-zaginaliyat-minavashta-ottam-sus-strashen-razkaz-885544
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.