Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ФСБ ще свирят за празника на Несебър
Автор: Георги Кирилов 17:00 / 07.08.2019Коментари ()1163
©
За първи път от двадесет години легендарната българска рок група ФСБ се събира, за да пее са празника на град Несебър. Този концерт ще бъде главната атракция от многобройните събития, с които градът ще чества 15 август, Успение на Пресвета Богородица.

 Община Несебър отново ще спази традицията и по повод празника на града ще зарадва жителите и гостите си с интересна, зареждащи  и разнообразна програма, и грандиозен светлинен спектакъл.

Тази година честванията ще преминат под знака на юбилейната 125-та годишнина от освещаване на действащия храм "Св. Успение Богородично“. Именно на тази годишнина ще бъде посветен празничния концерт на 14 август.

Събитията за 15 август са с динамиката от предходните години, ще има и приятни изненади, които ще бъдат комплимент към всички, решили да празнуват с ритъма на магнетичния град. Несебър отново ще се превърне в огромна сцена, а всеки, който реши може да се докосне до магията на празника и да отнесе със себе си незабравим спомен, споделен с хиляди гости от цял свят, обединени от желанието да се веселят заедно.

Както всяка година и тази, на 15 август бъде въведена временна организация на движението в Стария Несебър – от 19.30  ч. до 00.30 ч. ще бъде спряно движението на автомобили по провлака и в цялата стара част на града.  Предоставяме на Ваше внимание пълната програма:

14 АВГУСТ

18.00 часа Артиум център

Изложба – "Несебър в картографски архиви и колекции II – XXI век“

19.00 часа Храм "Св. Успение Богородично"

Вечерно богослужение

21.00 часа Амфитеатър

125 години от освещаването на храм "Св. Успение Богородично"

Празничен поздравителен концерт за гражданите на Несебър с участието на Силвия Кацарова


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/FSB-shte-sviryat-za-praznika-na-Nesebur-888509
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.