Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Скандална теза за брутална схема с лихвите от страна на банките, направила много българи клошари
Автор: Диана Бикова 09:21 / 13.09.2019Коментари ()1512
© Burgas24.bg
23 предложения за промени в Закона за адвокатурата, придружени от подписка ще внесе в Народното събрание националната гражданска инициатива "Адвокати за свободна България". Това съобщи пред журналисти в Пловдив адвокат Владислав Янев от Софийската адвокатска колегия, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

В представянето участва и адв. Светлозар Николов от Варненската адвокатска колегия, който е бил подложен на репресивни действия. На дискусията присъстваха и много пловдивски защитници. 

Янев и Николов заявиха, че самите адвокати имат нужда от защита от репресията на Висшия адвокатски съвет и от репресивния характер на измененията в Закона за адвокатурата, който вече е внесен за обсъждане в Народното събрание. 

20 пловдивски адвокати са се включили в подписката. Събирането на подписи ще продължи до 16 септември. След това ще бъдат внесени в парламента заедно с предложенията за реформа в адвокатурата. 

Скандалните твърдения за схема с незаконно увеличаване на лихвите и разноските от страна на банките, чиято жертва според Янев са множество българи, загубили домовете си и станали клошари - гледайте във видеото!



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Skandalna-teza-za-brutalna-shema-s-lihvite-ot-strana-na-bankite-napravila-mnogo-bulgari-kloshari-897689
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.