Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Онлайн платформа ще интегрира доброволчеството сред учениците в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 09:39 / 27.09.2019Коментари ()1172
©
Специалисти работят за създаване на онлайн платформа към сайта на община Бургас за интегриране на доброволчеството сред учениците. В нея експерти, директори на училища, педагогическите съветници, психолози и ученици ще обменят и качват информация за събития, дейности и практики с които да се интегрира доброволчеството. Последващата стъпка е да се работи за създаването на клубове на доброволеца по места. Това стана ясно на провелата се днес среща в КЦ "Морско казино".

За професионалистите работещи в училище, това ще бъде една различна и нестандартна възможност да насочат децата и младежите така, че всеки да открие себе си, да се идентифицира и да намери мястото, където да се чувства разбран и полезен - коментираха на срещата.

Инициативата се организира от Дирекция "Младежки дейности", Общински съвет по наркотични вещества, Превантивно-информационен център, Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Местна комисия за борба с трафика на хора.

На срещата присъстваха и представители от неформалното образование и от неправителствения сектор, работещи от години за развиване на доброволчеството в Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Onlain-platforma-shte-integrira-dobrovolchestvoto-sred-uchenicite-v-Burgas-901227
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.