Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Хакатон идва през октомври с нови предизвикателства
Автор: Екип Burgas24.bg 16:36 / 27.09.2019Коментари ()1125
©
Новото издание на Хакатон идва с нови предизвикателства към тези, които се имат интерес към софтуерните разработки, дизайн, информационни технологии и иновативни продукти. Организатори на инициативата са катедрите по "Компютърни системи и технологии", "Компютърни и информационни технологии", "Екология и опазване на околната среда" и Студентският съвет към Университет "Проф. д-р Асен Златаров".

Събитието се организира съвместно с Община Бургас, Фирма Технологика,  Фирма Кодифик, Иновационни Системи - Бургас, Професионална гимназия за Компютърно Програмиране и Инoвaции, Профилирана природоматематическа гимназия "Акад. Никола Обрешков", Професионална гимназия по електротехника и електроника "Константин Фотинов"

Целта на инициативата е да събере на едно място програмисти, дизайнери и предприемачи, които заедно да предложат концепция за софтуерен продукт и да стартират работа по неговото разработване.

Спонсори на събитието са ScaleFocus, Мусала Софт, Клъстер ИКТ Бургас, Джей Софт, ERP Bulgaria, Sutherland, болница "Дева Мария", EPAM, Практикер, Адастра.

Начална дата е 11 октомври, а финалът е 13 октомври (неделя).

Откриване на Хакатона е на 11 октомври в 17:00 в аулата на Медицински корпус в Университет "Проф. д-р Асен Златаров" – Бургас.  Целта на хакатона е създаване на софтуерни приложения на тема "Създаване на приложения за синя икономика"


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Hakaton-idva-prez-oktomvri-s-novi-predizvikatelstva-901398
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.