Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Сняг във вторник на някои места, после - затопляне
Автор: Екип Burgas24.bg 08:40 / 07.10.2019Коментари ()1219
©
Днес облачността ще е предимно значителна с повече слънце в часовете преди обяд. Привечер и през нощта срещу вторник на места, главно в Южна България, ще има превалявания от дъжд. Тази сутрин на места по високите полета и в котловините има слани. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури между 13° и 18°.

Във вторник ще бъде доста хладно, с дневни температури между 12° и 17°, сутрешни - между 5° и 10°. Вятърът ще бъде от север-североизток, слаб, в източните райони - до умерен. Облачността ще е променлива, все още по-често значителна и на места, с по-голяма вероятност в Южна България, ще превалява дъжд, в планините над 1800 метра - сняг.

В средата на седмицата вятърът ще се смени с югозападен, ще се усили и бързо ще се затопли. В сряда облачността ще се разкъса и намалее до слънчево, но в четвъртък от запад отново ще се увеличи, отначало ще бъде висока и средна, но до вечерта ще се вплътни и в Северозападна България ще превали дъжд.

През нощта срещу петък и в петък на места от запад на изток ще има превалявания, с по-голяма вероятност в Северна България и планините. Със запад-северозападен вятър температурите временно ще се понижат. През почивните дни ще бъде без валежи. Облачността ще намалее. Вятърът ще отслабне. Ще се затопли.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Snyag-vuv-vtornik-na-nyakoi-mesta-posle-zatoplyane-903672
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.