Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ани Салич се дипломира в присъствието на президента
Автор: Екип Burgas24.bg 16:54 / 02.11.2019Коментари ()1614
©
Наскоро водещата на новинарската емисия на "Нова" Ани Салич се похвали в социалните мрежи, че е приключила с образованието си, като добави "Интересно е да учиш на 50."

Новинарката официално се дипломира в четвъртък (31 октомври). Ани Салич завърши специалност "Сигурност и противодействие на радикализацията и тероризма" във Военна академия "Г.С. Раковски". 

В социалните мрежи вече има снимки от дипломирането на новинарката, а под тях изобилстват честитки за постижението. На официалната церемония за завършването на випуска на Салич присъства и лично президентът Румен Радев, началникът на отбраната ген. Андрей Боцев, както и мнофо други видни политически фигури. Държавният глава прие почетния караул по повод завършването на випуск Княз Александър I“ – II смяна на Военна академия "Г.С. Раковски“.

В тържествения ритуал участие взеха и началникът на Академията ген. Груди Ангелов и академичното ръководство на първото висше военно училище, както и гвардейският духов оркестър.

През април тази година Ани Салич, която е родом от Благоевград, чукна 50. Тя завършва английска езикова гимназия в родния си град, а след това специалност "Научна информация“ в Колежа по библиотечно дело в София, допълва още "Блиц".


Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Ani-Salich-se-diplomira-v-prisustvieto-na-prezidenta-910534
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.