Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
При спецакция на ГДБОП задържаха мъже, споделяли извращения с деца, имало дори новородени!
Автор: Стоян Маджиров 16:02 / 12.12.2019Коментари ()1172
©
Илюстрация
Четирима мъже са задържани при спецоперация на отдел "Киберпрестъпност“ в ГДБОП. На компютърните им системи са открити колекции от огромно количество видеофайлове и изображения, съдържащи сексуални извращения с деца.

Специализираната операция по противодействието на онлайн сексуалната експлоатация на деца е проведена през изминалата седмица. Действията по разследването са осъществени от служители на отдел "Киберпрестъпност“ при ГДБОП. В хода на акцията са установени и задържани четирима мъже, които споделяли в мрежата материали, съдържащи брутални сцени на сексуално насилие на деца. При претърсванията на обитаваните от тях жилища, антимафиотите открили на компютърните им системи колекции от огромно количество видеофайлове и изображения, съдържащи сексуални извращения с деца – от новородени до 12 години. 

Задържаните са на възраст от 28 до 56 години. Работата по документирането на престъпната им дейност продължава в рамките на образуваните досъдебни производства.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Pri-specakciya-na-GDBOP-zadurzhaha-muzhe-spodelyali-izvrashteniya-s-deca-imalo-dori-novorodeni-921407
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.