Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Скандално видео! Циганин мастурбира в автобус на градския транспорт
Автор: Екип Burgas24.bg 09:02 / 18.12.2019Коментари ()1352
©
Скандално видео, на което се вижда как циганин мастурбира в един от автобусите на софийския градски транспорт взриви мрежата. Кадрите бяха разпространени от столичния общински съветник от ВМРО Карлос Контрера.

От видеото, което е заснето от камерите на автобус номер 119, се вижда как мургавият гамен се самозадоволява необезпокоявано на една от седалките.

Малко по-късно сменя мястото си, а щом на вратата на автобуса застава жена, той притиска гениталиите си съм задните части на пътничката.

"Споделям клипа, защото той е показателен за няколко неща“, написа Контрера. 

"Първо - от видеоконтрола в общественият транспорт има смисъл. Второ - имаме сериозен проблем с реда в градския транспорт.  Трето - трябва да се научим да не подминаваме подобни постъпки, защото накрая се превръщат в ежедневие“, сподели Контрера.

"Затова, когато прочетох жалбата възложих на ЦГМ проверка и резултатът е налице. Днес материалите са внесени в 5то РУ за вземане на отношение. Според мен, особено в крайградските линии, имаме нужда от засилване на контрола, а в някои имаме нужда и от периоди с постоянен контрол. И тук не говоря само за автобусния транспорт.  Мисля си също, понеже сега е модерно да се говори по темата насилие над жени и сексуални престъпления, че ние като граждани не можем да оставаме бездушни към подобни гледки“, допълни общинския съветник.



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Skandalno-video-Ciganin-masturbira-v-avtobus-na-gradskiya-transport-922604
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.