Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Свещеник педофил бе убит по ужасяващ начин
Автор: Екип Burgas24.bg 23:14 / 27.12.2019Коментари ()1221
©
19-годишен тийнейджър уби с изключителна жестокост 91-годишен свещеник педофил, пъхайки кръст в гърлото му. Престъплението е извършено във френския департамент Ойз, съобщава "Дейли мейл". По тялото на Роджър Матасоли полицаите открили следи от насилие. Най-вероятно възрастният мъж е починал от недостиг на въздух.

Престъплението е извършено още в началото на ноември, но информация за него се появява чак сега. Тийнейджърът е работел в дома на жертвата като иконом. Първоначално убиецът – 19-годишния Александър В., е обвинен в изтезание, убийство и съпротива при арест. След това обаче той е бил хоспитализиран, където са били установени мотивите му.

В периода 1960-2000 година убитият свещеник е склонил към развратни действия най-малко четири момченца. Според някои данни, той може да е съпричастен и с издевателство над 19-годишния Александър, тъй като полицията работи по версията отмъщение. Бащата на младежа – Стефан, също е бил жертва на свещеника, и в последствие се е самоубил. Александър също направил опит да посегне на живота си. Самият заподозрян казва, че не помни момента на убийството, допълват още от "Блиц".


Още новини от Международни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/mejdunarodni/Sveshtenik-pedofil-be-ubit-po-uzhasyavasht-nachin-924549
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.