Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Работи се активно около идеята за четирилентови връзки на Бургас с Айтос, Средец и Малко Търново
Автор: Иван Сотиров 17:30 / 07.01.2020Коментари ()3689
© Burgas24.bg
През тази година продължава работата по изготвяне на прединвестиционните  проучвания за осигуряване на транспортна свързаност между общинските центрове в област Бургас по  направленията Бургас - Малко Търново, Бургас - Средец и Бургас - Айтос, чрез четирилентови транспортни връзки, стана ясно при представяне на Бюджет 2020 на Община Бургас, предаде репортер на Burgas24.bg.

"Продължавам да настоявам и моля колегите кметове на всички останали общини на територията на Бургаска област да заделят средства за работни проекти на четирилентовите връзки. Община Бургас в Бюджет 2020 е заделила средства за това. В един момент Европейският съюз ще ни даде възможност да изградим тези връзки. Ако нямаме готови работни проекти, може да пропилеем времето за кандидатстване", отбеляза кметът на Бургас Димитър Николов.

Четирилентовите транспортни връзки ще даде възможност да бъдат подготвени регионални проекти, насочени към осигуряване на по-добри условия за икономическо развитие на региона чрез подобряване на инфраструктурата. До края на 2020 г. ще бъдат изготвени парцеларните планове за утвърждаване на новите трасета и през новия програмен период ще се кандидатства с готов проект.




Още по темата: общо новини по темата: 3
23.12.2019 »
15.10.2019 »
27.04.2018 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Raboti-se-aktivno-okolo-ideyata-za-chetirilentovi-vruzki-na-Burgas-s-Aitos-Sredec-i-Malko-Turnovo-926685
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.