Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургаски таланти станаха част от рекламата на легендарни френски бисквити, заснета в "Парк Арена"ОЗК
Автор: Екип Burgas24.bg 13:39 / 28.02.2020Коментари ()2004
©
Голям френски бранд избра плувен комплекс "Парк Арена" ОЗК  да снима новата си реклама. Клипчето на известните бисквитки, чиято първа рецепта е от началото на 16 век,  е снимано за 2 дни, с много статисти и няколко артисти, наети за специални роли.

Интересен е факта, че изявени бургаски плувци също са част от впечатляващия рекламния спот.

 Модерният плувен комплекс бе избран тази година и от италианска компания за високоскоростен интернет Fast web, в чийто рекламен клип блесна световна шампионка по плуване на 1500 м свободен стил Симона Куадарела.

Известната състезателка е  споделила, че е впечатлена от условията, които предлага комплексът, и би го включила като привлекателно място за тренировъчна подготовка на световно ниво.

"Парк Арена" ОЗК бе избран и от  най-новия български сериал, който обещава да се превърне в сензация - "Съни бийч". Първият епизод на курортната поредица  бе гледан от  1 108 100  млн. зрители в деня на излъчването си .



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgaski-talanti-stanaha-chast-ot-reklamata-na-legendarni-frenski-biskviti-zasneta-v-Park-Arena-OZK-940257
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.