Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
БСП призоваха да се дезинфекцира трибуната след изказване на Спас Гърневски
Автор: Екип Burgas24.bg 15:53 / 23.03.2020Коментари ()1681
© БГНЕС
От БСП призоваха да се дезинфекцира трибуната след изказването на Спас Гърневски. Това стана ясно от изказване на народния представител от ПГ на "БСП за България" Александър Симов по време на дебата, предаде "Фокус".

Гърневски предизвика скандал като за пореден път асегна темста за комунизма. Това, разбира се, предизвика недоволството на левицата

"В парламента сме свидетели на всичко онова, което професор Алтънков описа в своята книга "История на БКП". Тя е 1000 страница, но оттам се вдят 4 основни изводи. Винаги в тежки времена за България, БСП се е държала национално безотговорно. Мога и да се самонакажа, но най-напред искам да накажете председателя на БСП, която от тази трибуна нарече това мнозинство - убийци."

Симов се опита да рецитира стихотворение, но бе прекъснат от председателя на парламента Цвета Караянчева.

"Когато от тази трибуна говорят комунистическите трубадури, хората, които са продавали таланта си на идеи, които толкова много мразят, трябва да дезинфекцираме трибуната след това", зави още Симов.

Преди това председателят на парламента Цвета Караянчева наказа със забележка депутатите Спас Гърневски и Стоян Мирчев.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/BSP-prizovaha-da-se-dezinfekcira-tribunata-sled-izkazvane-na-Spas-Gurnevski-947956
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.