Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Много пострадали при катастрофа на пътя Средец – Бургас
Автор: Иван Сотиров 10:29 / 28.05.2020Коментари ()1952
© Burgas24.bg
Вчера около 14.30 ч. на пътя Средец – Бургас, км 79+600 в посока Бургас, на прав пътен участък с мокра пътна настилка и ясна видимост настъпва ПТП с участието на л.а. "Опел Зафира", с бургаска регистрация, управляван от 64-годишен бургазлия, л.а. "Хюндай Акцент", с бургаска регистрация, управляван от 61-годишен бургазлия и л.а. "Пежо 307", с бургаска регистрация, управляван от 24-годишен бургазлия.

Причините за ПТП-то са движение с несъобразена с  атмосферните условия, състоянието на пътя и интензивността на трафика скорост от страна на водача на опела, който удря движещия се пред него "Хюндай", а той, завъртайки се от удара, навлиза в лентата за насрещно движение и е ударен от правомерно движещия се там л.а. "Пежо".

В МБАЛ "Бургасмед" е откаран водачът на хюндая. Той е настанен за лечение в отделение  "Неврология" със сътресение на мозъка. Неговата 56-годишна спътничка и съпруга е получила травма на кръста. 6-годишният му внук е прегледан и освободен без назначено лечение. Прегледан и освободен е и водачът на пежото.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Mnogo-postradali-pri-katastrofa-na-putya-Sredec-Burgas-970401
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.