Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кървав питон от експозицията "Snake House" снесе 15 яйца
Автор: Екип Burgas24.bg 15:16 / 10.07.2020Коментари ()1382
©
Началникът на НСО ген. Красимир Станчев е поискал морето пред парк "Росенец" да бъде    строго охранявано и до него да не се допускат лодки. Това обясни премиерът Бойко Борисов на  брифинг, заедно с  вътрешния министър Младен Маринов, министъра на отбраната Красимир Каракачанов и транспортния министър Росен Желязков в Министерския съвет.

Премиерът представи заповед от началника на НСО за охраната на Ахмед Доган в парк "Росенец". От него става ясно, че е поискана охрана е за период от 10 юли до 15 септември.

"Писмото е подписано от началника на НСО, който е назначен от президента. Целта е това писмо да бъде разпространено до всички институции, включително МВР, "Морска администрация" и Военното министерство", обясни Борисов.

"Според писмото излиза, че Министерството брани сараите на Доган. Добре ли са го измислили? В единия ден Радев казва НСО да прецени какво да направи. На следващия ден ни се изпраща това писмо. Като говорих за сценарии някои ми се усмихваха, ето го продължението на този сценарии", посочи Борисов.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Kurvav-piton-ot-ekspoziciyata-Snake-House-snese-15-yaica-982407
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.