Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Мъж принуди 16-годишна да предлага секс, обеща й нещо и тя се съгласи
Автор: Адриана Георгиева 21:10 / 27.07.2020Коментари ()977
© Burgas24.bg
29-годишен мъж е принудил 16-годишно момиче да предлага платени сексуални услуги, като в замяна е обещал на непълнолетната да получава пари. Днес виновникът се изправи пред Районен съд Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

През месец февруари миналата година 29-годишният Петър Костадинов от София принудил 16 годишната Г. А. да предлага на мъже платени сексуални услуги. Момичето се съгласило, защото Петър й обещал, че в замяна ще й дава пари. През юни 2019-година подсъдимият отнел и счупил личния телефон на девойката - "Айфон 6+“ на стойност 350 лева.

В съдебната зала Костадинов изцяло призна вината си, изрази съжаление и подписа декларация, че повече няма да безпокои и доближава момичето. Подсъдимият сключи споразумение с прокуратурата, което бе одобрено от съдията. 

Петър бе осъден на лишаване от свобода за срок от 1 година и 4 месеца при първоначален строг режим. Той е изплатил вреди 350 лева на жертвата за счупения айфон.

По време на заседанието стана ясно, че обвиняемият излежава и друга присъда в затвора в София.

Споразумението е окончателно и не подлежи на обжалване.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Muzh-prinudi-16-godishna-da-predlaga-seks-obeshta-i-neshto-i-tya-se-suglasi-986981
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.