Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Шизофреникът Красимир наръгал дядото, защото хвърлял камъни по кучето му
Автор: Екип Burgas24.bg 16:14 / 23.08.2020Коментари ()879
© Burgas24.bg
Психично-болният Красимир Петров разхождал из улиците на с. Пъдарско домашния си любимец. В събота сутринта 74-годишният Васил Рангелов се ядосал на кучето и започнал да го замеря с камъни. Това вбесило шизофреника, който първо се скарал с пенсионера, но кавгата бързо прераснала в ръкопашен бой.

След това по-младият взел коса и с нея многократно наръгал дядото. 

Той уточни, че в резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия около час след откриването на трупа е установено евентуалното заподозряно лице – въпросният Красимир Петров на 27 години. Той е бил задържан за 24 часа. По дрехите му била открита кръв, а на мястото на убийството било намерено и оръжието, с което се предполага, че е заклал дядото – коса за косене на трева, информира "Монитор".

Арестуваният заподозрян за убийството Красимир Минков е лежал многократно в Центъра за психично здраве в Пловдив. Там се е лекувал от шизофрения. Последно е бил в психиатрията в края на миналата и началото на тази година. Случаят е докладван на дежурен прокурор и е започнато досъдебно производство.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Shizofrenikut-Krasimir-narugal-dyadoto-zashtoto-hvurlyal-kamuni-po-kucheto-mu-994395
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.