Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Глобяват батките 300 лв., ако показват мускули по центъра на Бургас!
Автор: Екип Burgas24.bg 15:33 / 08.07.2016Коментари (19)71895
© Burgas24.bg
Бургаските нацепени мъже са заплашени от глоба в размер от 100 до 300 лв., ако показват мускули и татуировки по центъра на Бургас. Това ще стане факт, ако бъде приета докладната записка на общинският съветник от ГЕРБ Румен Ангелов, научи Burgas24.bg.

Съветникът предлага промени в Наредбата за опазване на обществения ред на територията на Община Бургас, които да ограничат придвижването на лица в "неприличен външен" в ЦГЧ. Под "неприличен външен вид" се разбира хора, които са без дрехи, голи до кръста, без обувки или чехли.

Ако докладната записка бъде приета, ще бъде забранено придвижването на лица в неприличен външен вид в ЦГЧ в карето с граници: бул. "Демокрация" , бул. "Сан Стефано" и бул. "Мария Луиза"; бул. "Иван Вазов" и ул. "Булаир".

"През последните години в Бургас сме свидетели на едно поведение,което е в разрез с моралните норми за нормален външен вид и поведение. Това е ходенето без дрехи и с боси крака на лица от мъжки и женски пол в ЦГЧ, което смущава и нарушава спокойствието на гражданите на гр.Бургас. Подобни гледки по Центъра оронват престижът ни като Най-добър град за живеене в България в лицето на всички туристи,които ни посещават всяка година. ЦГЧ се намират голям част от туристически обекти и голяма част от официални институции, които се посещават ежедневно от огромен брой хора. Почти всички от тези обекти имат свой вътрешни правилници, с които ограничават достъпа на подобни лица, но тези разпоредби не могат да се приложат върху улиците и пешеходните зони в непосредствена близост около тях. От началото на летния сезон тази тема започна да представлява силен обществен интерес и все повече граждани изразяват възмущението от подобно поведение и настояват за предприемане на ограничаващи мерки", мотивира предложението си Ангелов.

Целта на изменението на наредбата е да се въведе ред и контрол и ограничаващи мерки при нарушаването на моралните норми за външен вид водещи до нарушаването на спокойствието на гражданите в ЦГЧ на Бургас.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.07.2016 г.
0
 
 
значи освен как да скубят пари от хората за да си получават заплата друго не знаят,ами във всеки един град по земята където има плаж или е горещо хората не псевдо политиците си ходят кой както му е кеф,защото на жега да си е луда работа да си с якето.
Aнонимен
на 11.07.2016 г.
0
 
 
Oт това, как и са написани и информацията, която дават долните коментари до сега, може да се направи изводът. че 10/10 (десет от десет) не могат да разберат що е то култура. Съграждани, че сме си тъпи, сме си тъпи - цяла България го знае, ама поне не го показвайте и онлайн. Татуирани до горе да ми се разхождат по улиците само по едни гащи (като мангалите преди).... Замислете се малко. (татусите преди са били само за Каторжници (затворници) и Моряци (общо взето най-простото население). Благодарен ще съм, ако дори един човек се замисли над това, но... надали
Aнонимен
на 10.07.2016 г.
0
 
 
а нека са опитат да ма глобят с това пук ше видат куви шамари ше ги глобя аз
Aнонимен
на 10.07.2016 г.
0
 
 
Това е пълна глупост и няма как да се приеме!!! от плаж хората как да се прибират със смокинг?!?
Aнонимен
на 10.07.2016 г.
0
 
 
Значи гей паради може , а хора до кръста голи не може , управници , които дискриминират собствения си народ няма да ги бъде. Сигурно това идва от пед*лския ЕС няма да се учудя.
Aнонимен
на 09.07.2016 г.
0
 
 
ТОЛКОЗ ТЪП И ОЛИГОФРЕНИЧЕН ЗАКОН НЕ БЯХ ВИЖДАЛ АЙДЕ БЕ ГЛОБЯВАЙТЕ И БЕЗДОМНИЦТЕ КОИТО НЯМАТ ОБУВКИ И ЧЕХЛИ МА МИНДИЛИ С МИНДИЛИТЕ ВИ ЛУМПЕНИЗИРАНИ и ОЛИГОФРЕНСКИ.
Aнонимен
на 09.07.2016 г.
0
 
 
Това са но някой комплексар го е измислил
Aнонимен
на 09.07.2016 г.
0
 
 
Това само глупави софиянци могат да го измислят... Аз съм от Варна и е нормално след плаж в жегите хората да си се разхождат така по центъра...
Aнонимен
на 09.07.2016 г.
0
 
 
На кой точно пречат, хората на които им пречи слънцето след плажа или адската влажна жега. Пълна глупост! А това с морала, трябва да го споменават само хора имащи морал, а тези които вярват в морала и подобни приказки, или са твърде глупави, или твърде наивни. Едно от хубавите неща на свободата е избора да се прибираш със свободно дишаща кожа под слънчевите лъчи. А и едва ли оформените тела ще пречат на някого толкова, а повечете които са с неоформени такива, изпитват комплекс, създаден от този "обществен морал" че са непривлекателни!
Aнонимен
на 09.07.2016 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Празник на розата 2024 в Казанлък
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Евроизбори 2024
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: