Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Насилие и произвол в бургаска дискотека! Вижте потресаващия разказ на потърпевшия пред Burgas24.bg!
Автор: Екип Burgas24.bg 19:09 / 11.11.2016Коментари (2)36979
За насилие и произвол от страна на охранители в бургаската дискотека "Астория" сигнализира бургазлията Марио Ковачев. Пред Burgas24.bg младият мъж разказа, че е бил нападнат с юмруци и ритници от част от гардовете в нощното заведение. По думите му, не е имало никаква конкретна причина за агресията, която мъж на име Райко и няколко от приближените му, са изсипали върху него.

Седмици след екшъна, който се разиграва между 5:30 и 6:00 часа на 16-и октомври, Марио все още има белези по лицето и тялото, фрактура на носа и увредена ретина. Той има медицински документи, които предостави пред наш репортер.

"Във въпросната вечер бях излязъл с приятели. Веселихме се, после моята компания си тръгна, а аз останах да се видя с други приятели. Тогава бях привикан отвън с думите "Правиш проблеми, пречиш на бизнеса". Когато някой иска да създаде проблем, винаги може да намери мотив. Основателен или не - това е друг въпрос. Никога не съм създавал проблеми, аз не съм проблемен човек", категоричен е Марио, който отбелязва, че дори не употребява алкохол, тъй като е активен спортист.

"Познавам бегло хората, които ме нападнаха. Човекът, който създаде конфликта, се казва Райко и доколкото знам, отговаря за охранителната дейност в самото заведение. Не е нормално хора, които отговарят за сигурността на други хора, да създават предпоставки за такива инциденти. Той трябва да защитава хората, да бъде за пример, не да създава конфликти", подчерта младият мъж. Той заяви, че не желае да уронва престижа на дискотеката - тъкмо напротив. Разказа, че от години е редовен посетител и има добри приятели в "Астория".

"Това, което се случи, не е добре нито за собствениците, нито за клиентите. Трябва да се помисли за някакво адекватно решение, за да се предотвратят подобни ситуации. В случая, пострадалият съм аз, но на мое място може да бъде всеки един гражданин. Чудех се дали да дам гласност на този случай, но в най-добрия град за живеене хората трябва да се чувстват защитени, без значение дали са на улицата или в дискотека", каза още Марио Ковачев.

Burgas24.bg предоставя правото на отговор на клуб "Астория".









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 12.11.2016 г.
0
 
 
Тия охранители в тая долна дупка имат завършен 4 ти клас.Пълни олигофрени.Озверели пе***асти ако не сте виждали отидете в гнусната им дупка.С тия заплатки дето не им стигат за химия скоро още повече ще озвереят.Пълни смешници.Да го духат тъпите ограничени и умствено недоразвити индивиди дето работят там.
Aнонимен
на 11.11.2016 г.
+1
 
 
Доста отдавна не живеем в най-добрият град за живеене.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Световна черна хроника
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Евровизия 2024
Енергийна криза
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: