10 дни Деян Донков живял с рак, лекар пратил Венета Райкова на Малашевските гробища

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:15 / 31.08.2019
3800
Много от популярните ни личности също са били жертва на здравната ни система. Мнозина са преживели истински шок с грешните диагнози, които са им поставили лекари, пише "Телеграф“. Такъв е случаят с Деян Донков, който 10 дни живя с диагнозата рак. Това е най-тежкият период в живота на актьора. През това време той се снима в поредния си филм, а половинката му Радина Кърджилова не спирала да плаче. Едва когато потърсил мнение на втори лекар се оказало, че е здрав като бик и до днес е радва на живота.

Едва 20-годишна Венета Райкова получила онкологична диагноза. Лекарят доста нетактично й заявил, че след 6 месеца трябва да си търси място на Малашевските гробища. "Майка ми беше шокирана как е възможно да се каже подобно нещо на 20-годишно момиче“, възмущава се Райкова. Близки на блондинката я посъветвали да потърси второ лекарско мнение. За щастие новите изследвания оборили леталните прогнози.

Драма преживяла и Венета Харизанова. Мисис България снимала фотосесия на биокрем през 2016-а. Тогава красавицата си похапнала и доста морски дарове, а на сутринта се събудила от недостиг на въздух, окото й било затворено, а устните подути като от ботокс. Два месеца лежала в болница на системи, а медиците я държали на вода и ориз и я бомбардирали с урбазон. След като колабирала многократно красавицата заминала на преглед във Виена. Тогава лекар й съобщил, че има левкоцитна левкемия и й остават само няколко месеца живот. След дни пак се върнала при същия лекар, който на базата на изследванията признал, че е сгрешил диагнозата.

Подобен ужас преживял и Влади Въргала. Той скрил ужасната диагноза  рак на дебелото черво от жена си. По това време очаквал и второто си дете. Споделя, че не е видял бял ден, докато не променили диагнозата му. Проф. Трайков от Онкологията го успокоил, като обяснил, че това не е рак, а прегъване на дебелото черво, което изглеждало като туморна формация.

Готвачката Мариела Нордел изплаши приятелите си в социалните мрежи с откровението, че се е заразила с тиф. Оказа се, диагнозата е грешка на лекарите в Холандия, където тя от години живее. А реалната причина за последвалата алергична реакция и инфекция била нахапване от бълхи.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Национални новини:
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Един милион българи потеглят
Д-р Илиев: Спрете със струпването на хора край бебето
Студентски стол стана хит: Салата за 1,50 и основно за 3 лв.
Сериозен проблем по морето
Как да взимаме по-висока пенсия?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).