10 лева на бутилка студен чай? Клиент отмести етикет в Кауфланд

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
11:01 / 26.06.2023
5111
Клиент на магазин "Кауфланд" отмести етикет и това, което показа определено не учуди никого, видя Plovdiv24.bg. Вижда се, че промоцията на студения чай не е никаква промоция, а цената си се запазва същата. Не е ясно как за един месец цената от 1,89 лв е стана 9,99 за 0,5 литра грамаж на бутилката.

Според запознат става въпрос за грешка в системата. Според клиент, който отговаря обаче:

"Вие ,за да знаете къде да сложите този етикет, нали го прочитате? Същият този етикет, който твърдите, че е грешка от системата. Същият този етикет, който поставяте върху другия етикет, който не е грешка. Това какво Ви говори? Грешка няма, а човекът отговорен за етикета е неадекватен."

"Въпросът е, че това е измама. Вие съзнателно сте сложили подобен стикер върху другия стикер (не го е сложил някой случаен човек, който не работи там). Аз не знам в Кауфланд да работят роботи, че вече и със системни грешки."

"Е как не му е направило впечатление? Принтира го грешно, прочита го грешно, отива на рафта и намира стария етикет върху който да сложи грешния етикет. Поне 3 пъти го е прочел този етикет."

"Е то от 9.99 до 1.89 за студен чай да не ти направи впечатление."

Ето какво обясня жена, която е работила в друга търговска верига при смяна на етикетите:

"Не съм служител на Кауфланд, но не сте прав. Работех в друга верига до преди време. Промоциите са супер натоварващи, най-малкото защото обикновено хората, които остават след края на работното си време и почти до сутринта са не целия персонал, а няколко човека. А етикетите за смяна са много, около 4000-7000 броя. Веднъж трябва да замениш старите с нови, втория път да сложиш тези от новата промоция.

Винаги може да се пропусне нещо. И се пропуска. А и когато някое задклавиатурно устройство вземе да сбърка нещо при залагането на артикул в системата /защото наистина стават и такива грешки, а системата не е за един филиал, а за всички и сред печатането на стотиците или хиляди етикети никой не може да усети, че има грешка/ се получават такива тъпотии.

Потребителите все смятат, че персоналът ги лъже.....ами не, никой не оставя умишлено грешни цени, защото като дойде някой клиент с крясъци и захване да вдига скандал /най-вече на касиерките, които са най-близо на клиента, нищо, че хич нямат вина/ и шефовете наказват наред. Персонала не си дели парите, които е "изкарал" от грешните цени, напротив, даже и глоби плащат.

Истината е, че по веригите наистина експлоатират служителите си, че няма достатъчно персонал, че се работи по цял ден под стрес и напрежение и затова и да, има грешки. Но бай Ганя му е най-лесно да се навика на персонала и да драсне някой пост във Фейсбук. Не и да потърси обяснение от баш босовете, дето спестяват пари от заплати и от длъжности.

До момента веднъж не съм прочела, че някой търси сметка от собственик на магазин защо не си назначи персонал, а чета десетки постове за грешки. Ами затова и по магазините няма свестен персонал - къде клиента не ги брои за хора и се отнасят с тях като с нищожества, къде все виновни. И кандидатите да работят във веригите стават все по-малко. Респективно грешките ще се увеличават."

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Излезе най-новата прогноза за вторник
Енергиен експерт: Очаквам 4-5% повишение на цената на електроенер...
Затвориха 7 обекта след нередности с вносни храни покрай великден...
Главчев и социалният министър с призив: Край на спекулациите, ще ...
Украйна с интерес към руското оборудване от АЕЦ "Белене", специал...
Сестрата на убития Пейо: Брат ми си отиде за истината, така че ни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).