13-годишно момче подкара кола по улиците в Ловешко

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
09:19 / 26.01.2022
542
Година след като 10-годишно момче от Пещера шофира джип и стана известно с прозвището Фончо Тариката – ново видео се появи в социалните мрежи с непълнолетен зад волана. 13-годишно момче публикува в социалните мрежи клип, на който се вижда как дете шофира автомобил в ловешкото село Дерманци. Преди ден клипът е публикуван в профила на малолетния младеж.

"За първи път виждам този клип. Шокирана съм, че непълнолетни лица шофират по улиците на село Дерманци", заяви кметът на селото Галина Спасова пред Нова телевизия.

От семейството на детето обаче няма и следа в Дерманци. Оказва се, че момчето го няма нито у дома му, нито в училището, където е в шести клас. От две седмици го няма в час, потвърди ръководството на местното учебно заведение.

"В момента е в Испания след подадена молба от майката", каза Петя Кръстева – директор на училището в село Дерманци.

Това, че екипът на Нова телевизия се интересува точно от това момче и родителите му не учуди преподавателите му. "От малък е проблемен. Доста е агресивен спрямо своите съученици. Водени са много разговори с Комисията по противообществени прояви. Водени са разговори и с родителите му, които се затрудняват да овладеят неговата агресия", каза още Кръстева.


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Педиатър: Отложете погачата на бебето си
Скок в цените на горивата
Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).