Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
15-годишен отива в поправителен дом, направи големи ужасии
Автор: Екип Burgas24.bg 11:43 / 20.02.2017Коментари (1)1314
©
8 години лишаване от свобода е общото наказание, което непълнолетният Ахмед Дж. от село Гагово ще изтърпи за убийството, изнасилването и блудството с възрастна жена, както и за още едно блудство с момиче от родното си село. 15-годишният Ахмед беше предаден на съд от Окръжната прокуратура в Търговище, която го обвини в четирите тежки престъпления.

Днес състав на Търговищкия окръжен съд го призна за виновен по всички обвинения. Изнасилването и блудството на възрастната жена представляват особено тежък случай, а убийството й е извършено мъчителен начин. Съдът призна за виновен Ахмед и по обвинението в блудствени действия с 14-годишно момиче от селото, страдащо от прогресивна мускулна дистрофия. Заради непълнолетната си възраст Ахмед ще търпи наказанието си в поправителен дом.

На 18 април 2015 год. тогава 15-годишният Ахмед Дж. срещнал на пътя между село Гагово и град Опака 74-годишна жена, която страдала от деменция и често напускала дома на сина си. Жената обикновено тръгвала за село Гърчиново, където смятала, че живее. Подсъдимият първоначално подминал жената, но после я настигнал. От разговора с нея разбрал, че възрастната жена има здравословен проблем.
За да се възползва от състоянието й, Ахмед я отклонил по страничен черен път, съборил я на земята, нанесъл й побой и в резултат на упражненото насилие, жертвата получила различни наранявания. Съдебните медици, извършили аутопсия на тялото на убитата жена, преброили 19 счупени ребра. След като сломил съпротивата на жената, непълнолетният насилник разкъсал дрехите й, изнасилил я и извършил блудствени действия. След това напуснал мястото и оставил на земята жертвата си. Няколко часа по-късно 74-годишната жена починала от многобройните увреждания по цялото тяло. Смъртта й според съдебномедицинската експертиза била бавна и мъчителна, съпроводена със силни и мъчителни болки, а причинените от сексуалния насилник травми са квалифицирани като три средни телесни повреди.Тялото на жената било открито два дни по-късно от случаен минувач, който сигнализирал полицията.

На 20 ноември 2015 год. Ахмед Дж. нападнал трудно подвижно 14-годишно момиче на улицата в село Гагово. Съборил го на земята и извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление чрез употреба на сила.

Осъденият Ахмед Дж. е с лека умствена изостаналост и разстройство на сексуалния нагон, но съдебнопсихиатричната експертиза е категорична, че той е разбирал свойството и значението на деянията си и е осъзнавал тяхната противоправна същност.

В последната си дума пред съда той отрече да е извършил престъпленията, за които бе признат за виновен. При проведения по време на разследването следствен експеримент Ахмед сам посочил мястото, където е захвърлил пребитата и насилена възрастна жена и обяснил подборно действията си.

Състав на Търговищкия окръжен съд одобри частично гражданския иск на близките на убитата 74-годишна жена. 

Присъдата подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Някъде бях чел за принудителна химическа кастрация... Макар че за този примат и най-зверските извращения на д-р Лектър са нищожно наказание...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: