20-годишен наглец открадна от детска градина 29 бутилки олио и 5 литра веро

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
09:02 / 18.03.2023
697
Рецидивист обра детска градина във Варна. Мъжът разбил вратата на кухнята и се насочил към хранителните продукти. На сутринта домакинът на детската кухня с изненада установява, че от помещението липсват 29 бутилки олио и 5 литра почистващ препарат.

"Колежката е видяла, че вратата е разбита. Пред стълбите е намерила един пакет кайма, което ѝ сигнализира, че има кражба", обясни зам.-директорът "Ученическо и столово хранене" - Варна Добринка Йорданова.

Освен каймата, липсват и 29 бутилки олио от детското заведение. "Бяхме потресени! Това все пак е детска градина. Храним малки деца. Това е посегателство върху нашите деца", смята Йорданова, предава NOVA.

Полицията прави оглед. Оказва се, че не липсват само олиото и каймата. "Установи се, че са взети и два почистващи препарата - тип веро, и две чепки банани", посочи зам.-директорът на "Ученическо и столово хранене" - Варна.

Часове след наглия обир униформените задържат крадеца - мъж на 20 години, известен на МВР. За една вечер, освен детска градина, той е обрал и апартамент, откъдето задигнал музикална уредба.

По-късно по-голямата част от продуктите са върнати в детското заведение. Мъжът бил заловен, докато закусва с откраднатите продукти с приятели. От полицията споделят, че това е случай без аналог.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Главчев: България остава последователна в подкрепата си за Украйн...
В този наш затвор няма да има решетки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).