23-годишен наркодилър подлуди полицията във Варна! След гонка и катастрофа го спипаха

Автор: Пламена Николова
Коментари (5)
19:24 / 05.01.2022
1096
Днес при провеждане на  специализирана полицейска операция по линия на "Противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества“ на територията на град Варна, на ул.“Академик Андрей Сахаров“ са предприети действия за спиране на лек автомобил "Ауди - А7“.

Той е управляван от 23-годишен варненец, за когото има данни, че се занимава с разпространение на наркотични вещества и е с отнето СУМПС, след управление на МПС под влияние на наркотични вещества.

Мъжът не се подчинил на подадените му светлинни и звукови сигнали, увеличил скоростта и направил опит да  избяга и укрие, като по време на движението си предизвиквал ПТП със случаен участник в движението. Автомобилът на нарушителят на реда е без задължителната застраховка "Гражданска отговорност“.

След незабавни оперативно-издирвателни действия на служителите на реда е установен и задържан в близост до управлявания от него автомобил, паркиран в Цветния квартал. При извършените процесуално- следствени  действия в обитаваното от него жилище криминалисти от ОДМВР Варна са намерили и иззели: електронна везна с остатъци от зелена тревиста маса, полиетиленови пликчета съдържащи бяло прахообразно вещество и пластмасова кутия, също с бяло прахообразно вещество .

На мъжа са съставени: акт за предизвикано ПТП; акт за не подчинение на подаден от контролните органи сигнал за спиране; акт за управление на МПС, като е лишен от това му право и са свалени номерата на превозното средство, с което е извършил нарушенията и е задържан за срок до 24 часа.

По случая са образувани две досъдебно производство и са докладвани на прокуратурата.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).