48 000 кръшкат в работно време

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:42 / 02.10.2015
977
48 000 кръшкат в работно време в десетте най-посещавани БГ сайтове за секс обяви, пише "Телеграф". Средно по 600 мераклии на час се закачат на офертите за жрици, еротични масажи и други предложения. Бардаците се маскирали като хотели и отдавали стаи за час.

Само за 8 часа тези сайтове се посещават от близо 50 000 души, сочи справка. Сред обявите не липсват и такива предложения за работа с фрапиращи възнаграждения.

Голяма част от обявите са придружени с коментар и оценка на онези, които са "опитали" услугата. Те споделят помежду си как се е представил партньорът, реални ли са снимките, които е публикувал, и други подробности, свързани с офертата. 

По-активни са мъжете, които си търсят сексуална партньорка, макар че има и стотици обяви на жени, които предлагат бърз секс. Някои правят това на "свой терен".

Всеки потребител сам определя цената на обявата си. Голяма част от офертите са "по договаряне". Други обаче си имат ясни и конкретни тарифи. Цените започват от 20 лв. и може да достигнат до 300 лв. в зависимост от предлаганите услуги. Ако момичето е от София, офертата е по-солена. 

В провинцията обаче цените вървят поне с десетачка надолу, но търсенето там е и по-малко. Друг критерий за сумата е възрастта на компаньонките. По-младичките са и по-скъпи. 

Често се предлагат промоции - пълна програма за 80 лв. Транспортът обаче се доплаща с 20 лв. отгоре в рамките на столицата.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Екатерина Захариева: Нуждаем се от стабилно правителство с минист...
Какви са цените на основни хранителни стоки?
Митрополит Антоний: Епархията на Николай Пловдивски, въпреки Роле...
Брутално убийство в Силистра 
Над 3000 литра контрабанден зехтин задържаха митничари
Д-р Илиев за новия вариант на COVID-19: Не е лек, но не е по-опас...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).