90-килограмовата Андреа шокира почитатели, кмет не я позна

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:19 / 08.02.2020
2106
Андреа аха да остана без хонорар след участие в Крумовград, разказаха пред "Уикенд" източници от родопския град. Преди време кметът Себихан Мехмед поканил блондинката да весели хората за празник на града. Той се възползвал от ниския хонорар на миньончето - 1500 лева, и смятал, че така ще осигури известна певица за добри пари, а хората ще са предоволни. Градоначалникът не ползвал социални мрежи и не подозирал, че Андреа пипа всичките си снимки с фотошоп.

Той очаквал пред него да се появи русо, дългокрако и слабо сексапилно Барби. В уречения час обаче на срещата се изсипала ниска и доста пухкава дама, по-подходяща за санаториума на д-р Емилова, отколкото за сцена. Ошашавеният Себихан Мехмед започнал да спори, че имал уговорка да пее Андреа, а не никому неизвестна певица. Изумен, Мехмед дори отворил телефона си и показал как изглежда фолк певицата и настоявал, че 90-килограмовата дебеланка пред него няма нищо общо с образа от видеоклиповете.

За околните ситуацията била комична, но за кмета и самата Андреа – трагична. Управникът на Крумовград спорил половин час, че жената пред него не е Андреа, но в крайна сметка склонил я качи на сцената. След края на плейбека на чалга дивата, тя все пак получила някакви пари, но до последно градоначалникът бил убеден, че това на сцената не е Андреа, а западнала кръчмарска певица.

"Не знам как самата Теодора преживява тези ситуации, но е много срамно, че на живо няма нищо общо с образа си от снимките в социалните мрежи. Жалка картинка! Всички обработват кадрите, но тя много прекалява. Не може да си висока 1,60 см, с къси крака, а да се правиш на Ирина Шейк", смеят се в жанра.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Национални новини:
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Земетресение в Черно море е станало тази сутрин
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).